Over De Druppels

Een bijzonder jubileumjaar

33 jarig jubileum

In het carnavalsseizoen 2019/2020 vieren De Druppels hun 33-jarig jubileum. Het jubileumjaar wordt geopend op het Vriendenconcert van harmonie Koning Willem III. En De Druppels krijgen een heel mooi cadeau van het hun trouwe fans: dankzij een crowdfundingsactie wordt geld ingezameld voor een nieuwe outfit.

Radiostudio 3FM

Er volgen bijzondere optredens, zoals tijdens Lauwe on Light, in de 3FM-studio en een bijzondere Carnavalstournee door het Brabantse land. En natuurlijk is er ook bijzondere aandacht voor het jubileum tijdens de pronkzittingen. De Braoiers benoemen De Druppels tot Bovenste Beste Lauwse Club. De Druppels willen meelopen in de jeugdreut en in de Grote Reut. Vanwege slecht weer gaat de Grote Reut helaas niet door.

Carnavalstournee

Het is een voorbode voor een abrupt einde van het jubileumjaar. Kort na carnaval zit iedereen verplicht thuis vanwege de coronacrisis. Alle optredens en andere activiteiten worden geannuleerd. Maar de muzikale kriebels zijn niet te onderdrukken. Zodra het kan worden de instrumenten weer opgepakt. Want in de basis is er niets veranderd sinds de jaren ’60: De Druppels willen niet liever dan gewoon. muziek maken in Lauwe.

« Terug