Kom je ook bij De Druppels?

De Druppels zijn al 33 jaar het gezelligste dweilorkest van Beneden-Leeuwen. En we zijn altijd op zoek naar enthousiaste muzikanten, om te zorgen dat we ook het leukste dweilorkest blijven!

Wil je een keertje mee repeteren, of wil je er een keer met iemand van ons over praten? Spreek ons gerust aan bij een optreden of stuur nu direct een berichtje.

Wat verwachten we van jou?

In al onze instrumentgroepen is ruimte voor uitbreiding. Je bespeelt een instrument minimaal op basisniveau. Zowel beginnende als ervaren muzikanten vinden genoeg muzikale uitdaging bij De Druppels. Je neemt je eigen instrument mee. Met harmonie Koning Willem III hebben we de afspraak dat leeninstrumenten ook bij De Druppels mogen worden gebruikt. En we verwachten natuurlijk jouw eigen volle inzet bij onze repetities en optredens!

Wat krijg je bij De Druppels

We zijn een gezellige en informele club. Bij de optredens ligt het accent in de carnavalsperiode (vanaf 11-11 tot en met carnaval). Ook buiten het seizoen hebben we een aantal leuke optredens en spelen we op festivals en evenementen. De keuze daarin maken we samen en die verschilt per jaar.

We repeteren vanaf de zomervakantie eens per twee weken op zondagochtend. Zo kunnen we elk jaar een paar nieuwe nummers aan ons repertoire toevoegen.

Door elk jaar ook een aantal betaalde optredens te doen, kunnen we de contributie laag houden.

Jeugdleden

Jeugdleden zijn van harte welkom bij De Druppels. Veel van onze huidige muzikanten zijn al op jonge leeftijd begonnen. We vinden het bij jeugdleden belangrijk om met de ouders duidelijke afspraken te maken. Onze optredens zijn soms tot laat in de avond. We spreken samen af tot hoe laat iemand kan blijven en dat je netjes thuis wordt gebracht. Ouders hebben altijd een vast aanspreekpunt. Dat vinden we belangrijk.

X