Over De Druppels

De volgende 11 jaren

Een vereniging waar De Druppels een aantal jaren regelmatig mee samenwerkte is voetbalvereniging Leones. In 2001 waren De Druppels aanwezig bij de feestelijke inschrijving van het 500e lid van Leones.

Sponsorloop Leones (2005)

Sindsdien zijn De Druppels daar nog verschillende keren over de vloer geweest, onder andere op de jaarlijkse sponsorloop op 31 december. Terwijl de voetballers door sneeuw rondjes lopen om de clubkas te spekken, proberen De Druppels om hen aan te moedigen met wat vrolijke noten. Sporten is gezond en daarom heeft ook het fruitwandelen inmiddels een vaste plek op de jaarkalender. In bourgondische kleding staan De Druppels langs de route om in dit geval wandelaars te vermaken. Mooie eenmalige optredens waren onder andere bij carnavalsvereniging de Krunekroane in Duitsland, diverse bezoeken aan jubilerende verenigingen in de omgeving en het optreden bij het Politiek Café in 2007.

Bourgondisch Fruitwandelen (2010)

Dit laatste optreden heeft de krant nog gehaald. Deze bijeenkomst stond in het teken van de discussie over overlast tijdens carnaval: hoort het erbij, of moet er harder tegen worden opgetreden? Terwijl De Druppels bij de ingang stonden te spelen om publiek te lokken, ging op het politiebureau de telefoon om geluidsoverlast te melden…

« Terug | Verder »

X